OPINIE

PhotoEdith
5.0
Based on 13 reviews
powered by Facebook
Julita Brodowska
Julita Brodowska
2021-05-04T13:44:31+0000
Świetna współpraca, profesjonalizm, dużo zabawy i śmiechu, zero skrępowania. Doświadczenie fotografa i kierowane... podpowiedzi (jak stanąć, co zrobić z rękoma- chyba każdy ma z tym problem 😁) owocują świetnymi efektami! Polecam z całego serduszka! ❤read more
Monika Małecka
Monika Małecka
2021-05-02T09:03:17+0000
Miła i bardzo uprzejma osoba, a co najważniejsze zlecenie wykonane szybko i bardzo dobrze! Zdecydowanie polecam
Wioleta Ogdowska
Wioleta Ogdowska
2020-10-03T08:57:46+0000
Zdolna i pełna Pasji osoba Pani Edyty, uwydatnia na zdjęciach piękno chwil, które pozostają pamiątką na długie... lata. Bardzo polecam,bo to czysta przyjemność znaleźć się po drugiej stronie obiektywu Pani Fotograf ❣❣😊😊😊read more
Emi Em
Emi Em
2020-07-16T18:49:41+0000
Przemiła atmosfera, profesjonalizm, świetne zdjęcia, czego chcieć więcej? 🙂
Zuzanna Bukowska
Zuzanna Bukowska
2020-07-04T21:01:21+0000
Sesja z Edytą była przyjemna i bezstresowa, wie dokładnie co podpowiedzieć i co odradzić, by na zdjęciach wyglądać... dobrze. Termin oczekiwania na zdjęcia jest bardzo krótki 👌 polecam z całego serca 😊🤩read more
Karolina Brzezińska
Karolina Brzezińska
2020-01-29T10:48:56+0000
Polecamy wszystkim zainteresowanym współpracę z p. Edytą, jesteśmy bardzo zadowoleni ze zdjęć wykonanych podczas... chrzcin. Fotografka jest dyskretna podczas zdjęć w kościele,a udało Jej się uchwycić wszystkie najważniejsze momenty. Zdjęcia bardzo ładne, profesjonalne, każdy mógł wybrać coś dla siebie. Warto!read more
Adrian Szostek
Adrian Szostek
2019-12-14T15:44:59+0000
Efekty sesji spełniły moje oczekiwania. Świetne kadry oraz pozytywna atmosfera. Mogę z czystym sumieniem polecić Edzie... innym 🙂read more
Paweł Dąbrowski
Paweł Dąbrowski
2019-10-05T17:53:01+0000
Polecam! Fantastyczne zdjęcia wykonane w przemiłej atmosferze 🙂
Paulina Demiańczuk
Paulina Demiańczuk
2019-06-21T10:44:05+0000
Młoda, przesympatyczna i zdolna 🙂 Bez wątpienia nie boi się wyzwań bo ogarnięcie naszej szescioosobowej rodzinki nie... było łatwym zadaniem. Edzia poradziła sobie wzorowo! Dzięki niej mamy piękna rodzinną pamiątkę:)read more
Celina Czerw
Celina Czerw
2019-06-18T16:09:01+0000
Polecam Sympatyczna osoba luźna atmosfera podejście do dzieci
Anna Miszewska
Anna Miszewska
2019-06-03T16:29:58+0000
Witam, polecam z całego serca. Bardzo dobry kontakt, osoba słowna i punktualna. Atmosfera miła, swobodna i... profesjonalna. Polecam:)read more
Ela Loska
Ela Loska
2019-04-12T17:21:20+0000
polecam ! sesja odbyła się w Toruniu w miłej i profesjonalnej atmosferze
Ada Kruczyńska
Ada Kruczyńska
2019-02-12T18:03:44+0000
Atmosfera na sesji bardzo przyjemna i bezstresowa. Zdjęcia dostaliśmy bardzo szybko i jesteśmy z nich zadowoleni. Edzia... jest osobą otwartą na propozycje. Polecamy współpracę z miłą fotografką! 🙂read more
Hanna Płocharczyk
Hanna Płocharczyk
2019-02-11T18:37:06+0000
polecam usługi Edzia photoamator ,.Jestem bardzo zadowolona ze współpracy oraz jakości wykonanych zdjęć. Wykonane... zdjęcia ślubne zachwyciły rodzinę i nowożeńców.read more
Jerzy Mach
Jerzy Mach
2019-01-17T17:01:17+0000
ładne fotki tak trzymaj
Karol Szulgit
Karol Szulgit
2018-11-01T12:35:00+0000
Witam. Ta pani fotograf potrafi zamienić osobę niefotogeniczną w modela/modelkę z pierwszych stron gazet a wszystko w... świetnej atmosferze. 🙂 Photoamator tylko z nazwy, bo dziewczyna zna się na rzeczy. 🙂read more
Kamil Blonkowski
Kamil Blonkowski
2018-09-03T21:50:24+0000
Widać, ze Edyta lubi to co robi! Zdjęcia rewelacja! Razem z Laurą jesteśmy pod wrażeniem zdjęć i mamy już swoje... ulubione! Wszystko jak najbardziej na plus! Szczerze polecam i mam nadzieję, na kolejne tak owocne współprace!read more
Laura Politańska
Laura Politańska
2018-09-03T10:25:46+0000
Jak najbardziej polecam! Współpraca z Edytą to sama przyjemność a efekt cudowny. Zdjecia sa naturalne, wszystko... odbywalo sie w przemilej atmosferze dzieki czemu usmiech nie zchodzil z twarzy. Edyta sluzy rada przy pozowaniu, ale nie tylko- to fotograf i stylista w jednym. I ma mega duzo cierpliwosci do gaduł i niezdecydowanych 😉 Polecam z czystym sumieniem i z przyjemnoscia jeszcze nie raz skorzystam z jej usług :)Dziękuję <3read more
Iwona Osińska
Iwona Osińska
2018-09-02T19:48:23+0000
Młoda, kreatywna kobieta z głową pełną pomysłów sprawiła , że chociaż przez chwilę mogłam się wcielić w rolę modelki.... Pełen profesjonalizm i zaangażowanie ze strony Pani fotograf jest nie ocenione.read more
Monika Stolarz
Monika Stolarz
2018-08-09T12:07:02+0000
Dziewczyna w pełni zaangażowana w to co robi. Ma głowę pełną pomysłów i jest otwarta na propozycje innych. w 100%... polecam Edzię!read more
Anita Sadowska
Anita Sadowska
2018-08-04T11:59:20+0000
Profesjonalnie, z pasją i głową pełną pomysłów, tak wyglądała współpraca z Edytą. Przesympatyczna, pełna energii i... humoru pani fotograf. Gorąco polecam �read more
Anna Czysz
Anna Czysz
2018-08-03T07:55:54+0000
Zdjęcia super, fajne ujęcia i profesjonalne podejście. Córka chętnie dawała się fotografować, uśmiech nie schodził jej... z twarzy. Edyta ma podejście do dzieci. Polecam 😉read more
Emilia Mar
Emilia Mar
2018-08-02T05:18:17+0000
Bardzo dobra robota 🙂 świetna zabawa i fajne ujęcia pozwalające odkryć w sobie "modelkę". Bo która dziewczynka nie... chciałaby błysnac w blasku fleszy?! 🙂 będę wracać, polecać i trzymać kciuki za dalszy rozwój 🙂read more
Bartosz Kowalski
Bartosz Kowalski
2018-08-01T21:48:05+0000
W końcu mam porządne profilowe. Świetny fotograf ciekawa przygoda.
Next Reviews