OPINIE

PhotoEdith
5.0
Based on 30 reviews
napędzany przez Facebook
Anna Grażewicz-Michalska
Anna Grażewicz-Michalska
2022-10-27T08:30:19+0000
Zdecydowaliśmy żeby Edyta robiła nam zdjęcia na ślubie i weselu. Jak się okazało strzał w dziesiątkę 🥰 Zdjęcia oddają... wszystko co najważniejsze. Ujęcia magiczne, co tu dużo mówić - polecam Wszystkim! ❤️czytaj więcej
Marta Sulej
Marta Sulej
2022-09-16T08:33:46+0000
Po raz drugi Edyta zachwyciła nas zdjęciami! Nasza pierwsza sesja odbyła się pod koniec czerwca 2021 roku. Zupełnie... przypadkiem znaleźliśmy jej prace w Internecie. Umówiliśmy się na sesję narzeczeńską. Efekty, mówiąc kolokwialnie, powaliły Nas. Planując najważniejszy dzień swojego życia - Ślub, wybór nie mógł paść na kogoś innego. Ponownie powierzyliśmy rolę Fotografa Edycie. To była najlepsza decyzja! Nasi najbliżsi podzielili nasze zdanie na Jej temat. Bo nie dość, że zdjęcia to arcydzieło, to Pani Fotograf jest kochaną i sympatyczną osobą. Nic dodać, nic ująć. Mam nadzieję, że będzie to współpraca długoterminowa. Trzeba tylko czekać na okazje! ❤️Marta & Maciejczytaj więcej
Beata Huzior
Beata Huzior
2022-07-20T13:47:07+0000
Edyta złapała świetny kontakt z naszymi dziećmi i stworzyła super warunki do sesji rodzinnej na toruńskiej Starówce,... dziękujemy i polecamy 👍czytaj więcej
Ania Wawrzyniak
Ania Wawrzyniak
2021-12-06T17:01:02+0000
Świetna Pani fotograf, pełen profesjonalizm i pasja w tym co robi, w dodatku bardzo sympatyczna osoba 😊Otrzymaliśmy... piękne zdjęcia z naszego wyjątkowego dnia 😍 Bardzo wszystkim polecam, szczególnie na fotografa ślubnego!czytaj więcej
Paulina Pankowska
Paulina Pankowska
2021-10-29T20:56:45+0000
Przesympatyczna dziewczyna, zero skrępowania i dużo śmiechu. Pełen profesjonalizm i przepiękne zdjęcia 😃 Polecamy jak... najbardziej!☺️czytaj więcej
Aleksandra Janczewska
Aleksandra Janczewska
2021-08-13T03:57:24+0000
Przemiła i kompetentna fotografka, na sesji super atmosfera, świetne zdjęcia!
Ella M Szarzynska
Ella M Szarzynska
2021-08-12T14:33:42+0000
Polecam... Miła i sympatyczna a przede wszystkim piękne zdjęcia robi. ☺️
Julita Brodowska
Julita Brodowska
2021-05-04T13:44:31+0000
Świetna współpraca, profesjonalizm, dużo zabawy i śmiechu, zero skrępowania. Doświadczenie fotografa i kierowane... podpowiedzi (jak stanąć, co zrobić z rękoma- chyba każdy ma z tym problem 😁) owocują świetnymi efektami! Polecam z całego serduszka! ❤czytaj więcej
Monika Małecka
Monika Małecka
2021-05-02T09:03:17+0000
Miła i bardzo uprzejma osoba, a co najważniejsze zlecenie wykonane szybko i bardzo dobrze! Zdecydowanie polecam
Wioleta Ogdowska
Wioleta Ogdowska
2020-10-03T08:57:46+0000
Zdolna i pełna Pasji osoba Pani Edyty, uwydatnia na zdjęciach piękno chwil, które pozostają pamiątką na długie... lata. Bardzo polecam,bo to czysta przyjemność znaleźć się po drugiej stronie obiektywu Pani Fotograf ❣❣😊😊😊czytaj więcej
Emi Em
Emi Em
2020-07-16T18:49:41+0000
Przemiła atmosfera, profesjonalizm, świetne zdjęcia, czego chcieć więcej? 🙂
Zuzanna Bukowska
Zuzanna Bukowska
2020-07-04T21:01:21+0000
Sesja z Edytą była przyjemna i bezstresowa, wie dokładnie co podpowiedzieć i co odradzić, by na zdjęciach wyglądać... dobrze. Termin oczekiwania na zdjęcia jest bardzo krótki 👌 polecam z całego serca 😊🤩czytaj więcej
Karolina Brzezińska
Karolina Brzezińska
2020-01-29T10:48:56+0000
Polecamy wszystkim zainteresowanym współpracę z p. Edytą, jesteśmy bardzo zadowoleni ze zdjęć wykonanych podczas... chrzcin. Fotografka jest dyskretna podczas zdjęć w kościele,a udało Jej się uchwycić wszystkie najważniejsze momenty. Zdjęcia bardzo ładne, profesjonalne, każdy mógł wybrać coś dla siebie. Warto!czytaj więcej
Adrian Szostek
Adrian Szostek
2019-12-14T15:44:59+0000
Efekty sesji spełniły moje oczekiwania. Świetne kadry oraz pozytywna atmosfera. Mogę z czystym sumieniem polecić Edzie... innym 🙂czytaj więcej
Paweł Dąbrowski
Paweł Dąbrowski
2019-10-05T17:53:01+0000
Polecam! Fantastyczne zdjęcia wykonane w przemiłej atmosferze 🙂
Paulina Demiańczuk
Paulina Demiańczuk
2019-06-21T10:44:05+0000
Młoda, przesympatyczna i zdolna 🙂 Bez wątpienia nie boi się wyzwań bo ogarnięcie naszej szescioosobowej rodzinki nie... było łatwym zadaniem. Edzia poradziła sobie wzorowo! Dzięki niej mamy piękna rodzinną pamiątkę:)czytaj więcej
Celina Czerw
Celina Czerw
2019-06-18T16:09:01+0000
Polecam Sympatyczna osoba luźna atmosfera podejście do dzieci
Anna Miszewska
Anna Miszewska
2019-06-03T16:29:58+0000
Witam, polecam z całego serca. Bardzo dobry kontakt, osoba słowna i punktualna. Atmosfera miła, swobodna i... profesjonalna. Polecam:)czytaj więcej
Ela Loska
Ela Loska
2019-04-12T17:21:20+0000
polecam ! sesja odbyła się w Toruniu w miłej i profesjonalnej atmosferze
Ada Kruczyńska
Ada Kruczyńska
2019-02-12T18:03:44+0000
Atmosfera na sesji bardzo przyjemna i bezstresowa. Zdjęcia dostaliśmy bardzo szybko i jesteśmy z nich zadowoleni. Edzia... jest osobą otwartą na propozycje. Polecamy współpracę z miłą fotografką! 🙂czytaj więcej
Hanna Płocharczyk
Hanna Płocharczyk
2019-02-11T18:37:06+0000
polecam usługi Edzia photoamator ,.Jestem bardzo zadowolona ze współpracy oraz jakości wykonanych zdjęć. Wykonane... zdjęcia ślubne zachwyciły rodzinę i nowożeńców.czytaj więcej
Jerzy Mach
Jerzy Mach
2019-01-17T17:01:17+0000
ładne fotki tak trzymaj
Karol Szulgit
Karol Szulgit
2018-11-01T12:35:00+0000
Witam. Ta pani fotograf potrafi zamienić osobę niefotogeniczną w modela/modelkę z pierwszych stron gazet a wszystko w... świetnej atmosferze. 🙂 Photoamator tylko z nazwy, bo dziewczyna zna się na rzeczy. 🙂czytaj więcej
Kamil Blonkowski
Kamil Blonkowski
2018-09-03T21:50:24+0000
Widać, ze Edyta lubi to co robi! Zdjęcia rewelacja! Razem z Laurą jesteśmy pod wrażeniem zdjęć i mamy już swoje... ulubione! Wszystko jak najbardziej na plus! Szczerze polecam i mam nadzieję, na kolejne tak owocne współprace!czytaj więcej
Laura Blonkowska
Laura Blonkowska
2018-09-03T10:25:46+0000
Jak najbardziej polecam! Współpraca z Edytą to sama przyjemność a efekt cudowny. Zdjecia sa naturalne, wszystko... odbywalo sie w przemilej atmosferze dzieki czemu usmiech nie zchodzil z twarzy. Edyta sluzy rada przy pozowaniu, ale nie tylko- to fotograf i stylista w jednym. I ma mega duzo cierpliwosci do gaduł i niezdecydowanych 😉 Polecam z czystym sumieniem i z przyjemnoscia jeszcze nie raz skorzystam z jej usług :)Dziękuję <3czytaj więcej
Iwona Osińska
Iwona Osińska
2018-09-02T19:48:23+0000
Młoda, kreatywna kobieta z głową pełną pomysłów sprawiła , że chociaż przez chwilę mogłam się wcielić w rolę modelki.... Pełen profesjonalizm i zaangażowanie ze strony Pani fotograf jest nie ocenione.czytaj więcej
Monika Stolarz
Monika Stolarz
2018-08-09T12:07:02+0000
Dziewczyna w pełni zaangażowana w to co robi. Ma głowę pełną pomysłów i jest otwarta na propozycje innych. w 100%... polecam Edzię!czytaj więcej
Anita Sadowska
Anita Sadowska
2018-08-04T11:59:20+0000
Profesjonalnie, z pasją i głową pełną pomysłów, tak wyglądała współpraca z Edytą. Przesympatyczna, pełna energii i... humoru pani fotograf. Gorąco polecam �czytaj więcej
Anna Czysz
Anna Czysz
2018-08-03T07:55:54+0000
Zdjęcia super, fajne ujęcia i profesjonalne podejście. Córka chętnie dawała się fotografować, uśmiech nie schodził jej... z twarzy. Edyta ma podejście do dzieci. Polecam 😉czytaj więcej
Bartosz Kowalski
Bartosz Kowalski
2018-08-01T21:48:05+0000
W końcu mam porządne profilowe. Świetny fotograf ciekawa przygoda.
Następne recenzje